Yandex on "Venäjän Google". Sitä käyttää yli 100 miljoonaa venäläistä kuukaudessa.

Moni suomalainen yritys ei tiedä, että Yandex noteeraa hauissaan vain venäjänkieliset sivustot. Jos yritykselläsi ei siis ole venäjänkielistä sivustoa, eivät venäläiset kuluttajat löydä yritystäsi!

Mikäli yritykselläsi ei ole venäjänkielistä sivustoa
Palveluihimme kuuluu web-sivustojen toteutus sekä sisältöjen luominen tai kääntäminen ja optimointi Yandex-ystävälliseksi.

Huomaa, että venäjänkielinen sivusto ei välttämättä tarvitse olla suora kopio suomenkielisestä sivustostasi vaan se jopa kannattaa luoda erikseen venäläinen kuluttaja ja kommunikaatio huomioiden.

Jo kevyellä yleissivulla saadaan aikaan hyvä näkyvyys hakukoneissa, joka on kustannustehokas tapa taata venäläisten asiakkaiden mahdollisuus löytää yrityksesi.

Sivustojen suunnittelussa ja luomisessa hyödynnämme Kouta Median pitkää osaamista erilaisten web-sivustojen ja brändien kehittäjänä.

Mikäli yritykselläsi on jo olemassa oleva venäjänkielinen sivusto
Käymme mielellämme sivustosi sisällön läpi antaen siitä kehitysehdotuksemme. Näin varmistamme viestiesi puhuttelevuuden ja vaikuttavuuden venäläisten kuluttajien silmissä sekä näkyvyyden ja hyvän sijoittumisen venäläisissä hakukoneissa.

Ammattilaisten tuki apunasi
Asiantuntijamme auttavat säätämään oikein mainosprosessin, valitsemaan oikeat hakusanat, määrittelemään budjetin ja kontrolloimaan prosessia, että käyttäjät aktiivisesti siirtyisivät venäjänkielisille sivuillenne.

Puhutteleva sisältö yhdistettynä hyvään sijoittumiseen hakutuloksissa näkyy vääjäämättä asiakaskontaktien lisääntymisenä!

Ota yhteyttä niin käydään läpi, millainen kokonaisuus sinun yrityksellesi olisi sopivin.

Lisätiedot ja yhteydet

SANTERI TORVINEN


Managing director
+358 44 551 4633
santeri@koutarussia.fi